Jaarprijzen 2017

Jaarprijzen 2017

Zo trots als een pauw…

Op mijn twee kanjers Ken Sigel’s Famous Tartan (Binque) (Ken Sigel’s Famous Grouse x Kamp. Ol’Kyarnrowen’s Dressed To Kilt) en Ken Sigel’s You’re Knocking Me Out (Nike) (Kamp. Ol’Kyarnrowen’s Next Top Model x Kiokas I Hear You Knocking). Beste reu en beste teef binnenlandse shows 2017 én beiden óók beste zelf gefokt!

Mijn speciale dank gaat uit naar Yvonne v/d Bogert, degene waar uit haar kennel, (Ol’Kyarnrowen’s) destijds de oma van Binque en de moeder van Nike zijn gekomen. Samen hebben wij Binque en Nike geshowd in 2017.

Verder wil ik Frank bedanken voor de meer dan goede zorgen voor Binque, Sanne voor haar support en de foto’s én filmpjes die op de FB en de website staan en natuurlijk de keurmeesters die de kwaliteiten zagen in beide honden.

Dank iedereen, voorlopig blijf ik nog even zitten op mijn roze wolk!

Hieronder het bericht met de bekendmaking van de prijzen.

Laat een berichtje achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.